Skip links

До АППАУ приєднується компанія ТОВ ТРІАДА ЛТД КО

Заснована у 1992 р., інжинірингова компанія ТРІАДА ЛТД КО – лідер в області зварювання та технологій, інтегратор промислових роботизованих зварювальних комплексів. Керуючись концепцією Industry 4.0., пропонує технології та рішення щодо розвитку і становлення виробництв, де є зварювальні процеси. Здійснює зовнішньоекономічну та експортну діяльність.

Місія компанії:

МИ РОБИМО СВІТ ТЕХНОЛОГІЧНІШИМ, СТВОРЮЮЧИ РОЗУМНІ ВИРОБНИЦТВА

Сфера діяльності: технології зварювання, адитивні та 3D-технології друку з металу методом WAAM, інжиніринг та проектування, аутсорсинг, роботизація виробничих зварювальних процесів, проектування і виробництво оснастки, кондукторів та ін., захисних систем для зварювання; навчання та R&D.


Галузі та досягнення

Реалізовано безліч проектів по створенню і впровадженню унікальних інжинірингових рішень, написанню технологій зварювання, інтеграції роботизованих комплексів у виробництво як в Україні, так і за її межами.

Компанія має власний виробничо-технічний центр з повною діагностичною базою для вивчення та випробування адитивних технологій методом WAAM, проводить дослідницьку роботу в цьому напрямку; впроваджує інжиніринг та проектування, рішення з роботизації зварювальних процесів, в основі яких стоїть концепція Industry 4.0, у машинобудівній, аерокосмічній та інших галузях.

У 2019 році отримала Грант у програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для здійснення дослідницьких робіт, розробок технології адитивного виробництва деталей у аерокосмічній, машинобудівній галузях. Активно веде дослідження.

Тісно співпрацює з НУ Запорізька Політехніка, іншими вищими і середніми спеціальними закладами, проводить науково-технічні конференції студентів на базі свого технічного центру.

Компанія неодноразово отримувала високі відзнаки, нагороди державного рівня за успішну діяльність у промисловому секторі країни, світу.

Більше інформації про ТОВ ТРІАДА ЛТД КО ви можете отримати на сайті компанії: http://www.triada-welding.com/ а також слідкувати за останніми новинами на сторінці компанії у Фейсбуці: https://www.facebook.com/Triada-Welding-494219167381232/

В рамках АППАУ компанія прагне розвивати партнерство з іншими членами організації в рамках своїх напрямків діяльності.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.