Skip links

У КНЕУ студенти вивчатимуть MASTER: Бухгалтерію в Центрі інноваційних технологій

5 грудня, об 11:00, у Київському національному університеті імені Вадима Гетьмана відбудеться урочисте відкриття Центру інноваційних технологій.
Спонсором та ініціатором створення Центру виступив провідний український розробник цифрових і хмарних рішень для управління підприємством, компанія IT-Enterprise.
У Інноваційному центрі відбуватимуться спецкурси із роботи у сучасних ERP-системах, програм бухгалтерського обліку, онлайн-закупівель, хмарних сервісах для оптимізації бізнес процесів та управління кадрами.
Студенти профільних спеціальностей вивчатимуть бухгалтерський облік та суміжні дисципліни на основі програмного забезпечення MASTER:Бухгалтерія.
Спікерами заходу будуть: ректор КНЕУ Лук’яненко Дмитро Григорович, декан обліково-економічного факультету КНЕУ Бондар Микола Іванович, директор IT-Enterprise Щербатенко Олег Вікторович.
Для студентів та молодих учених вже розроблено план модулів, який включає такі блоки:

  1. Сучасні ІТ-рішення для системної організації роботи
  2. Бухгалтерський облік для бізнесу та бюджетних установ
  3. Онлайн-закупівлі та тендерні процедури
  4. Індустрія 4.0 для українських підприємств.

Запрошуємо всіх охочих бути присутніми на відкритті Центру інноваційних технологій КНЕУ. З питань участі прохання звертатися до PR-менеджеру проекту Олександри Азархіної за телефоном +38 095 140 94 24 або електронною поштою press@masterbuh.com

 

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.